O nama

"Vojvodinalek" d.o.o. export import , Novi Sad je osnovana 1993 godine u privatnom vlasništvu. Sedište firme je u Novom Sadu, u ulici Temerinski put 93, gde se nalaze i kancelarije i magacin.

U okviru firme posluju i dve poslovne jedinice sa svojim zasebnim poslovnim prostorom i magacinima, u Somboru-Ivana Gundulića 20 i u Vršcu-Sutjeska 37.

Osnovna delatnost firme je promet i distribucija veterinarskih lekova i veterinarske opreme.

Od svog osnivanja snabdevamo veliki broj državnih i privatnih veterinarskih ustanova, veterinarskih stanica, veterinarskih ambulanti, apoteka i svih vrsta farmi.

Pored uspešne saradnje sa krajnjim korisnicima veterinarskih proizvoda, isto tako sarađujemo i sa ostalim veterinarskim veledrogerijama.

Posebno naglašavamo da Vojvodinalek ima izuzetno dobru poslovnu saradnju sa svim dobavljačima veterinarskih proizvoda, kako sa domaćim proizvodjačima veterinarskih lekova, tako i svim zastupnicima inostranih.

Tradicija, kvalitet, poverenje su glavne odlike naše firme koje su nas načinile jednom od najvećih i najrenomiranijih kompanija u delatnosti kojom se bavimo. Vođeni iskustvom svih ovih godina, shvatili smo da je pošten pristup poslu, jedini način da se opstane i učini da firma zajedno sa svojim zaposlenima još više napreduje.

Sa nastavkom stalnog usavršavanja kadrova i već postojećim znanjem, spremni smo da rešimo svaki problem koji se pojavi.

Glavni putokaz za budućnost firme Vojvodinalek je očuvanje zdravlja životinja, samim tim i očuvanje zdravlja ljudi kao i zahtevi i potrebe naših poslovnih parnera.

Naši partneri